Creative Woof3
Der er skræmmende mange bud på, hvilken mini-højttaler du skal købe, når du står i elektronikafdelingen i et stort supermarked. Behovet for en bedre lyd til din mobil og tablet er stort, hvorfor de fleste producenter af audio-produkter også leverer til dette marked. Som forbruger er det derfor din vigtigste opgave at kende lidt til, hvor du får mest kvalitet for pengene.

Producentens produktbeskrivelse
Creative Woof er en trådløs mikrohøjttaler, der passer perfekt i din hule hånd. Men dens beskedne størrelse gøres til skamme af den overraskende imponerende lyd, den leverer. Stream din musik trådløst til højttaleren, eller tilslut dine enheder direkte til den. Indpakket i en elegant metalbeklædning omdanner dens integrerede mikrofon den derudover til en højttalertelefon til talekonferencer.

Anmeldelse
Hvis du kender til Creatives tidligere Woof-højttalere vil du med det samme se en markant forskel. Udformningen er nemlig nærmest 'modsat' Woof2. Hvor Woof to var opbygget som en pyramide med en spids top, er Woof3 udgivet med en bred top. Dette skulle, iflg. Creative, give lyden bedre mulighed for at 'sprede sig'. Under alle omstændigheder er det hurtigt konstaterbart at lyden på Woof3 er meget skarp. Der kommer rigtig meget lyd ud af denne lille speaker.

Rent teknisk fremhæves det, at højttaleren er udstyret med 45 mm. drivere og kombineret med en forstørret passiv basradiator giver det en ekstra kraftfuld lyd. Det betyder således, at Woof3 både kan rumme en tung bas og let diskant-lyd. Eller omskrevet; denne speaker leverer bare en super god lyd.

Woof3 kan parres med stort set alt, der bruger Bluetooth og det sker fuldstændig problemfrit. Bag på produktet er der mulighed for at indsætte et MicroSD-kort med musikfiler, som kan afspilles derfra. Woof understøtter alle de gængse lydfiler. Det er også muligt at besvare telefonopkald, da der også er mikrofon indbygget, men det er dog ikke her, Woof har sin største styrke.

Med Woof3 får vi altså en rigtig god lille speaker med en god velklingende lyd, der kan afspilles ganske højt. Kvaliteten er i top og når man normalt skal betale ekstra for netop kvaliteten, er det dejligt at konstatere, at den vejledende pris er 399 kr. Et hurtigt tjek på Pricerunner viser endda, at den kan bestilles online til imponerende 292 kr. hos Hapii.dk
 
KORT OG GODT
Woof3 er et super godt produkt, hvad enten du bruger den til at afspille musik eller dække lydsiden på filmstreaming og gaming. Lydsiden er helt i top, især til den form for afspilning, der kræver 'action-lyd'. Desuden er Woof3 virkelig flot udformet og kan findes på nettet til under 300 kr.
 
Score 85%


SPECIFIKATIONER

Udgiver: Creative
Udgivelsesdato: 25.11.2015
Anmeldt af: Thomas Dalberg


SCREENSHOTSTRAILER