» Speaker: Razer Leviathan Mini
Der findes rigtig mange fede speakere på markedet, men de færreste forstår at kombinere gaming-lyd og musik/film. Den kunst formår Razer med sin mini-soundbar og det er noget af det bedste vi har set længe.

» Tilbehør: Razer Diamondback
Diamondback var en meget rost mus helt tilbage i 2004. Nu, over 10 år efter, har Razer sendt en helt ny version på markedet og det er der mange, der er glade for. Diamondback er nemlig kendetegnet med en meget speciel form, som passer rigtig godt til nogle gamer-hænder.

 
» Creative Woof3
Markedet for små trådløse speakers til din mobil og tablet, er enormt. Derfor er det vigtigt at du kender en lille smule til nogle af produkterne, da der er himmelvid forskel på kvaliteten. Creatives nye Woof3 er en af de bedste på markedet i sin prisklasse.

» Gaming mus: Razer Mamba
Razers populære Mamba-mus er blevet opgraderet og pudset af, til en helt ny 2015 version. Den har fået tilknyttet Chroma-farvespectret, er blevet overlegen præcis og så kommer den med en docking-station man bestemt ikke gemmer væk.

 
» Tilbehør: Netgear Nighthawk X6
Vi har kigget på denne seje router til godt 2000 kr., som gerne skulle gøre redaktionens internetforbindelse bedre. Med sine 3 kanaler og sit intelligente sorteringssystem af enhederne, viste Nighthawk sig at være et fantastisk produkt.

» Steelseries Apex M800
Dette nye keyboard fra Steelseries tilgodeser den inkarnerede gamer. Det er et supergodt turneringskeyboard til de gamere, der gerne vil spille på et lidt højere plan og noget af det bedste på markedet.

 
SENESTE ANMELDELSER