Ride Along 2
Der er lavet en masse film hvor temaet er en betjent og hans inkompetente makker. Dem har der endda været flere gode af, især blandt komedierne. Med Ride Along fik vi en anstændig komedie, men det var vel ikke oplagt, at der skulle komme en efterfølger....

Beskrivelse af Ride Along 2
Svogrene er tilbage! Ben, en nyligt uddannet politirekrut, stræber nu efter at blive kriminalbetjent som sin svoger, men James mener stadig ikke, han har det, som jobbet kræver. Han tager modvilligt Ben med for at følge op på et spor i Miami. Planerne om en hurtig tur går i ged, da deres utraditionelle politiovervågning bringer dem i en kompromitterende situation, der truer med at forpurre en stor sag og Bens forestående bryllupsdag.

Anmeldelse
Jeg skal ærligt indrømme, at jeg blev glimrende underholdt, da jeg så Ride Along. En af de komedier, der er herligt uforpligtende og som kører i den velkendte formel med en dygtig betjent, der har en inkompetent på slæb, som laver en masse ravage, men alligevel redder hele æren til slut. Jeg vil dog også sige, at jeg ikke fandt det oplagt, at vi skulle belønnes med en efterfølger til Ride Along. Det var jo ikke ligefrem nogen blockbuster af rang. Men sådan blev det og når filmen nu er her, kan vi såmænd også glædes over det.

Det er nemlig nøjagtig den samme opskrift efterfølgeren kører efter. Godt nok er Ben nu nyuddannet betjent, men han er stadigvæk en uduelig nybegynder i James øjne. De er dog tvunget til at være et makkerpar, da Ben skal giftes med James' søster og han derfor skal være 'barnepige' op til brylluppet, så Ben dukker uskadt op.

Kemien mellem Ice Cube og Kevin Hart er det, der redder filmen og sikkert også årsagen til, at man turde satse på endnu en film i denne 'serie'. De stor rigtig godt til hinanden og virker forbavsende autistiske i deres roller som henholdsvis 'good cop' og 'stupid cop'. Filmen kører nemlig igennem på de mange hurtige dialoger mellem de to, samt på den hurtige og lune humor, hvor meget af det sjoveste er det usagte, der ligger mellem linierne.

Ganske som Ride Along er Ride Along 2 den slags film man kan smide sig i sofaen til, og koble hjernen fra. Man bliver glimrende underholdt og får også grinet lidt undervejs og det bedste af alt er måske, at man føler sig godt tilpas sammen med de to hovedrolleindehavere og deres indbyrdes kværuleren undervejs.
 
KORT OG GODT
Ride Along 2 spiller rigtig godt med i slipstrømmen af den første film og synes man den var sjov, vil man også synes om denne to'er. Masser af udmærket fald-på-halen komik af den platte slags, men det er såmænd, som det skal være i denne genre. Udmærket uforpligtende sjov underholdning.
 
Score 75%


SPECIFIKATIONER

Udgiver: Universal
Udgivelsesdato: 16.06.2016
Spilletid: 102 min.
Skuespillere: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter
Instruktør: Tim Story
Genre: Komedie
Rating: Censur 11 år
Anmeldt af: Kenneth Haugfeldt


SCREENSHOTSTRAILER