» Blu Ray: The Shallows
I næsten halvanden time får vi her en direkte en-mod-en duel mellem en flot, såret surfer-pige og en voldsom stor haj. Det kunne sagtens have været opskripten på enn intens gyser, men dels mangler The Shallows fart og tempo og dels er den bare ikke spændende nok. Der skal mere end et stort haj-gab til, for at holde os fanget i dag.

» Blu Ray: Bridget Jones's Baby
Fans af Bridget Jones og hendes morsomme tilværelse, kan godt se frem til endnu to timer i dejligt selskab. Denne gang bliver Bridget gravid, men uheldigvis kan der være to fædre til barnet. Træmanden Mark Darcy eller den sprælske amerikanske millionær Jack. Masser af velkendt humor - igen, igen!

 
» Blu Ray: Room
Med Room møder vi en ung pige og hendes søn, der lever i fangeskab hos en psykopat. Spærret inde i et lille rum. Vi følger mor og søn intenst og får indblik i den verden de lever i, i isolation. Vi oplever også, hvor svært det kan være, at blive konfronteret med den virkelige verden igen. Stærk film.

» Blu Ray: Ride Along 2
Da vi fik fornøjelsen af Ice Cube og Kevin Hart i den første Ride Along-film, var det vel ikke oplagt at der skulle komme en efterfølger. SÅ sjov var den første film heller ikke. Men nu er der så kommet en to'er og den fortsætter såmænd i fuldstændig samme stil, som sin forgænger.

 
» Blu Ray: The Revenant
The Revenant er en af de mest omtalte film i mange år og tilmed den film, der skulle give DiCaprio hans første Oscar. Det er en helt unik film, der udspiller sig i vildmarken, men samtidig også en film, der for alvor shiner på det store lærred og i mindre grad hjemme i sofaen.

» Blu Ray Alvin og De Frække Jordegern På Farten
Alvin, Simon og Theodor er atter klar til at give os grå hår i hovedet, når de irriterende musestemmer drøner ud af højttalerne på dit TV. Denne gang er der familieforviklinger der skal arbejdes med og den banale historie går rent ind hos målgruppen.

 
SENESTE ANMELDELSER