Blindspot: Sæson 1
Det er altid interessant, når en ny serie udkommer. Bliver det en ny fast gæst de næste mange år, med en ny sæson der tælles ned til, dagen efter den afsluttede sæsons rulletekster løber over skærmen...? Blindspots 23 første episoder viser os, at denne serie ikke mangler action og da sæson 2 allerede er kørt i USA, ved vi også, at der er seere til serien.

Beskrivelse af Blindspot
En mystisk NN uden hukommelse bliver fundet nøgen på Times Square med hele kroppen dækket af tatoveringer. Hvem er hun? Hvem har tatoveret hende? Og hvad er hendes forbindelse til FBI-agent Kurt Weller, hvis navn er tatoveret på hendes ryg? Efterhånden som Weller og hans team afkoder mysteriet om NN's tatoveringer, kommer de dybere ind i en risikofyldt verden fyldt med dødelige hemmeligheder, konspirationer og afsløringer

Anmeldelse
På det tidspunkt jeg sidder med denne Blu Ray i hånden, suser Blindspots første sæson allerede af sted på en dansk tv-kanal. Derfor har jeg allerede set flere teasere for serien, som har været meget interessante. Der er da heller ingen tvivl om, at hvis det er lynhurtig action i stil med '24 Timer', er dette den rigtige vare. For der sker noget hele tiden, hvilket også er rigtig godt, da man så ikke får lejlighed til at fundere over, hvordan alting lige går til. Du skal nemlig ikke fordybe dig i serien, for så er der alt for mange løse ender.

I denne første sæson er omdrejningspunktet hvorfor en smuk ung kvinde bliver foldet sammen i en sportstaske og afleveret på Time Square og tilsyneladende har lidt overlast. Hele hendes krop er blevet tatoveret med underlige symboler som ingen kan tyde, men hen over ryggen er skrevet et navn på en politibetjent, Kurt Weller, som derefter danner parløb med vores ukendte kvinde. Dels i jagten på hendes identitet og hukommelse, der er blevet slette fra hendes bevidsthed, men til dels også, hvad de mange gåder på hendes krop skal fortælle Weller.

Blindspot er en actionbombe af format og man keder sig ikke et sekund undervejs gennem de næsten 1000 minutter de første 23 afsnit varer

Special features:
Heldigvis er der masser af ekstra materiale på Blu Ray versionen. Også brugbart og interessant ind imellem.

Kommentarspor til piloten med seriens skaber Martin Gero og instruktøren Mark Pellington
Featurette: Casting the Team
Featurette: Oscar: The Handler
Featurette: Weller Takes Action
Featurette: Double Vision
Featurette: Rich Dotcom
Featurette: Make It Go Boom!
Featurette: Tattooed Clues
Blindspot 2015 Comic Con Panel
Deleted Scenes
Bound and Gag Reel
 
KORT OG GODT
Blindspot er en tempofyldt action-serie, som nogle gange næsten er for hurtig til sig selv. En papirstynd historie reddes af, at man aldrig når at tænke nærmere over 'hvorfor og hvordan' før vores hovedpersoner er kastet ud i en ny affære.
 
Score 70%


SPECIFIKATIONER

Udgiver: Warner Home Entertainment
Udgivelsesdato: 29.12.2016
Spilletid: 997 min.
Skuespillere: Sullivan Stableton, Jaimie Alexander, Rob Brown
Genre: TV-serie
Rating: Censur 15 år
Anmeldt af: Peter Have


SCREENSHOTSTRAILER