» TV-serier: Blindspot Sæson 1
En mystisk NN uden hukommelse bliver fundet nøgen på Times Square med hele kroppen dækket af tatoveringer. Hvem er hun? Hvem har tatoveret hende? Og hvad er hendes forbindelse til FBI-agent Kurt Weller, hvis navn er tatoveret på hendes ryg? Første sæson af Blindspot er action fra start til slut.

» TV-serier: SuperGirl - Sæson 1
Hvad de færreste ved er, at da Superman i sin tid blev sendt til jorden som ganske lille, blev hans kusine sendt efter ham, for at beskytte ham. Endnu en superhelt har fået sin egen serie og det er der sikkert rigtig mange DC-fans, der er jublende lykkelig for.

 
» Blu Ray: 11.22.63
En almindelig skolelærer får chancen for at rejse tilbage i tiden og forhindre mordet på JFK i 1963. Han havner dog allerede i 1960 og skal bruge tre år på at finde ud af sandheden og forhindre den. 11.22.63 er en spændende miniserie i 8 dele fra Stephen King og J.J. Abrams

» Blu Ray: Homeland: Sæson 5
Så er Sæson 5 af en af verdens mest populære TV-serier endelig ude. Carrie og hendes 'venner' er nu i Berlin, hvor et kæmpe læk af hemmelige papirer fra CIA truer verdensfreden. Carrie, Saul og Quinn er tilbage i absolut topform.

 
 
SENESTE ANMELDELSER