For Honor
Der er stillet enorme forventninger til dette spil fra UbiSoft, der i grafik og stil ligner et spil som Assassins Creed. Der er lavet mange forsøg på at skabe et godt kampspil, hvor du dyster med sværd, men endnu har ingen helt lykkes med det. Før nu. For The Honor er det første spil, der virkelig fanger essensen af nærkampene og ikke mindst den rette følelse af at kæmpe med dit sværd.

I For Honor skal du kæmp dig igennem ødelæggelsen på slagmarken. Spil som frygtløs ridder, brutal viking eller mysterisk samurai – valget er dit. Oplev et konkurrende gameplay hvor du skal kombinere skills, strategi og teamplay med nærkamp.

For Honor er et konkurrencepræget tredje persons fighting spil som mixer hurtighed, strategi og team play med nærkamp i multiplayer. Oplev krigens kaos, vrede og brutalitet alt imens du og dine venner efterlader et blodigt spor af død og ødelæggelse som brutale vikinger, dødbringende riddere eller koldblodige samuraier.

Unikke warriors: Til hver battle skal du vælge mellem tre warrior legacies: samurai, vikings eller knights. Hver type har deres egne våben og unikke spillestil. Vær vidne til slagmarkens blodige brutalitet, når historiens mest ikoniske krigere står ansigt til ansigt med hinanden. Vælg mellem de adrætte Chosen, de brutale Warborn og de modige riddere fra The Legions, og kæmp for land og hæder.

Vind alene eller med venner: Spil singleplayer, offline campaign eller spændende multiplayer. For Honor kan spilles som single player eller 2-player co-op, online eller via split screen.

Nyskabende multiplayer: Med brutale kampe og dueller er teamwork nøglen til succes. Midt i kampen vil din koordinering og kommunikation med dine warriors være altafgørende.

Innovativt Art of Battle controlsystem: Sving dine våben og mærk kraften og effekten af alle slag. Art of Battle controlsystemet er designet til at give dig komplet kontrol. Kombinér list, strategi og holdspil med brutale håndgemæng for at bringe dine fjender i knæ. “Art of Battle”, For Honors innovative kontrolsystem lader dig håndtere vægten af dit våben og giver dig fuld kontrol over hvert eneste stød. Det innovative Art of Battle kampsystem lader dig mærke kraften i hvert et angreb samt styrken og vægten af våbnet i dine hænder.

Din warrior, dine farver: Udtryk din personlighed og skab frygt blandt dine fjender ved at tilpasse alle facetter ved din warrior. Tilpas dine figurer for at skabe dit eget kriger-image. Våben og panser er fuldt ud brugerdefinerbare med næsten uendelige muligheder.

Ridder, viking eller samurai? Kom helt tæt på civilisationernes sammenstød.
 
KORT OG GODT
For Honor er en af de bedste action/sværd-spil vi nogensinde har set. Det er ikke bare hack'n slash, som vi ofte har set, men derimod sværd-kampe med omtanke med kombinationer, vi mest kender fra kampspil. Vi spiller i et utroligt flot univers med tre forskellige slags krigere og noget af det bedste ved spillet er, at det formår at fange den rigtige nerve i nærkampsituationerne.
 
Score 85%


SPECIFIKATIONER

Udgiver: UbiSoft
Udgivelsesdato: 17.02.2017
Genre: Action/sværd
Rating: PEGI 16 år
Anmeldt af: Peter Have


SCREENSHOTS

TRAILER