» PS4: For Honor
For første gang er det lykkes en udvikler at fange nerven ved slåskampe med sværd. Du kan vælge at spille som Viking, Ridder eller Samurai og hver gruppe har sine gode egenskaber. Vi får et meget intenst spil med mange nærkampe i et fantastisk flot univers.

» Guitar Hero Live
Guitar Hero revolutionerede spilbranchen tilbage i de glade PS2-dage, men sidenhed forsvandt konceptet helt fra hylderne. Nu er det tilbage med eminente muligheder for at hente sange online og med en helt ny guitar, der er langt mere realistisk at spille på.

 
» PS4: Skylanders Superchargers
Det nye Skylanders kommer i år med et helt nyt tiltag, nemlig at du nu kan købe fartøjer til dine figurer. Det åbner for helt nye spilmuligheder og er en stor gevinst for konceptet. Vi er atter super begejstrede for spillet, som igen-igen scorer højt.

» PS4: Disney Infinity 3.0
Disney Infinity har vokset sig stor og stærk over de seneste år og med version 3.0 vil fanskaret givetvis vokse yderligere. Her er der nemlig mulighed for at spille med flere Star Wars-figurer, samt flere andre aktuelle Disney-personligheder.

 
» PS4 - Mad Max
Mad Max er en vaskeægte actionspil med masser af slåskampe, bilfights og eksplosioner. Spillet foregår i et ørkenlandskab og er meget tro mod filmen i sin fremtoning. Et overraskende godt film-til-spil spil.

» The Witcher 3:Wild Hunt
Så kan du godt hente en kasse dåse-Cola, 3 bæreposer med chips og et nat-potte at tisse i, for den næste uges tid, rejser du dig ikke fra din bedste stol foran din PS4. The Witcher omfavner dig totalt, så du er helt tabt for omverdenen i en periode.

 
SENESTE ANMELDELSER